Служителят е поискал пари за уреждане на обществена поръчка за снабдяване

...
Служителят е поискал пари за уреждане на обществена поръчка за снабдяване
Коментари Харесай

Задържаният граничен полицай е искал подкуп за обществена поръчка

Служителят е изискал пари за споразумяване на социална поръчка за снабдяване с джипиес на гранични кучета

Граничният служител на реда, който бе арестуван за рушвет, е работел по социална поръчка за доставяне с джипиес на гранични кучета, съобщава .

Това заяви служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев. Арестуваният е шеф бранш. " Докато е работил по тази поръчка той е желал да му бъде платено, с цел да се реализира избран резултат – да завоюва поръчката ", разкри още силовият министър.

Служителят на „ Гранична полиция “ е бил арестуван с рушвет от 2000 лв.. Акцията, в която са взели участие екипи на Дирекция „ Вътрешна сигурност “ на Министерство на вътрешните работи и която е под управлението на Софийската градска прокуратура, е планувана по сигнал.

" Работим от няколко седмици по този случай с отдел " Вътрешна сигурност " на Министерство на вътрешните работи. Получихме нужното подпомагане и от страна на прокуратурата. Мисля, че задоволително точно и изрично са осъществени следствените дейности, с цел да бъде открита виновността му “, добави Демерджиев.

Демерджиев уточни, че желаният рушвет е в %. " Достатъчно огромен е процентът ", сподели министърът. Според него сходни практики са съществена причина да не бъдат добре обезпечени нашите сили. " В момента водим ефикасна битка и това няма да бъде последният арест на хора, които се занимават с това ", добави Демерджиев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР